Infiltració de vitamines, àcid hialurònic i DMAE

Un còctel de vitamines, àcid hialurònic i DMAE per la teva pell i necessitats a Fotodepilació i bellesa Flash. Resultats visibles!

49 € · Comprar ara
  • Valor
   60,00 €
  • Descompte
   18%
  • Estalvi
   11 €
 • 2022
  12
  23
  23
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Fotodepilació i bellesa Flash et proposa un tractament facial altament efectiu per regenerar i revitalitzar la pell. Es tracta de la infiltració d'un còctel de vitamines, àcid hialurònic i DMAE realitzada per un metge especialista mitjançant la tècnica Nappage, basada en micropuncions.

Les vitamines són essencials per tal que les cèl·lules de la pell disposin de l'energia necessària per lluitar contra els radicals lliures que provoca l'oxidació. La seva aportació extra suposa un veritable canvi en l'aparença de la pell, que es veu més fresca i revitalitzada.

L'àcid hialurònic exerceix un paper fonamental en la regeneració natural de la pell, doncs és capaç de retenir fins a 1.000 vegades el seu pes en aigua, restaurant així les propietats elàstiques de la pell, contribuint a la seva hidratació i allisant la superfície. De fet, l'àcid hialurònic és un constituent natural de la dermis. Amb el temps, la seva presència disminueix, en particular a causa dels radicals lliures a què estem exposats (sol, contaminació, etc.). 

El concentrat DMAE és un potent actiu hidratant i reafirmant que actua en profunditat per activar el col·lagen i la elastina de la pell. Enforteix les cèl·lules de la pell i nodreix la membrana exterior, alhora que actua com a potent antioxidant.

Un cop realitzada la infiltració s'aplica un sèrum revitalitzant i il·luminador ric en nutrients.

El tractament es realitza a la consulta i dura uns 30 minuts aproximadament. Podràs reprendre la teva activitat de forma immediata després de sortir de la consulta. 

Tots els components estan autoritzats pel Ministeri de Sanitat de l'Estat Espanyol per a la infiltració amb aquesta tècnica.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La durada de la sessió és de 35 minuts aproximadament, dependrà de cada cas.
 • Horari: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 h a 20 h. Divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9:30 h a 13:30 h.

Adreça

Pza Fivaller, 25, Espais IGK, Mataró