Tasta el Masnou: 10 de desembre

El dissabte 10 a les 12 h, dins la Fira de Nadal, gaudeix d'una degustació de productes masnovins maridats amb vi de la DO Alella.

10 € · Comprar ara
 • 2022
  12
  10
  23
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

“Tasta el Masnou” degustació de productes locals smiley  

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Elisabet Vidal, sommelier oficial de la Ruta del Vi DO Alella, conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència. El dissabte 10 de desembre a les 12 h. pl. Nova de les Dones del Tèxtil, en el marc de la Fira de Nadal.

Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella. Un sommelier oficial de la Ruta del Vi DO Alella, conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència.

En aquesta ocasió es tastaran masnovines de la pastisseria Matalí, torró d’Ocata de la pastisseria Miquel, vermut Aucata negre i un vi de la DO Alella.

 

Informació: Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat

 • Participants màxims per sessió: 25 persones.

Condicions

 • Pots imprimir l'entrada i bescanviar-la a la taquilla, ensenyar-la a través del mòbil, apuntar el codi i donar-lo a taquilla o presentar el DNI per verificar el nom de la persona que va fer la compra.
 • Activitat dirigida a majors de 18 anys.
 • Participants màxims per sessió: 25 persones.
 • L'activitat té una durada aproximada de 1 hora.
 • Motius cancel·lació de l’activitat (es comunicarà abans de 48 h de la seva celebració): en cas de no superar el mínim de 15 persones , en cas de previsió de mal temps el mateix dia que tingui lloc l’activitat i motius de restriccions sanitàries

Adreça