XXV Festival de Teatre Còmic Ple de Riure

Dissabte 16 de juliol, gaudeix del Ple de Riure amb l'espectacle "Gran reserva" a l'Espai escènic Iago Pericot del Masnou

15 € · Comprar ara
 • 2022
  7
  16
  16
  45
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Gaudeix del XXV Festival de Teatre Còmic Ple de Riure el dissabte 16 de juliol, a les 22 h de l'espectacle "Gran reserva" de la Companyia Rhum & Cia a l'Espai escènic Iago Pericot - Ca n'Humet del Masnou.

Un maridatge d’humor hilarant fruit de les millors collites dels darrers anys. Un caldo especial, amb cos, mescla de tot tipus de varietats autòctones i un buquet amb les millors bromes i molt ben desequilibrat.

En aquest tast que us proposen, deixeu-vos guiar pel seu esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixereu pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veureu la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats.

Durada: aproximadament 90 minuts

 

 

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.

Adreça

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou