Estudi de Geobiologia

El lloc on vivim i treballem afecta directament la nostra vitalitat personal a Salut & Entorn t'ajudem a detectar factors de risc per al teu benestar

49 € · Comprar ara
  • Valor
   65,00 €
  • Descompte
   25%
  • Estalvi
   16 €
 • 2021
  5
  31
  23
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Estudi de Geobiologia, Promou un ambient saludable i lliure de radiacions.

El lloc on vivim i treballem afecta directament la nostra vitalitat personal a Salut & Entorn t'ajudem a detectar factors de risc per al teu benestar als espais interiors.

La Geobiologia és una ciència interdisciplinària (encara que alguns la classifiquen més com a art o tècnica) que estudia la relació entre la 'geografia física' -tierra- (les energies procedents de la terra) i 'bios' -vida- (els éssers vius que l' habiten).

És a dir, la geobiologia s'ocupa d'estudiar la relació existent entre la qualitat de l'espai vital i la salut de les persones que habiten o freqüenten aquest espai.

Traduït a la pràctica, això vol dir que els geobiòlegs estudiem la contaminació electromagnètica, els materials tòxics usats en la construcció, els efectes de la radioactivitat terrestre a les cases, les radiacions artificials generades per l'ésser humà i com ens afecten totes elles.

I tot això perquè el lloc on vivim i treballem afecta directament la nostra vitalitat personal

Els estudis de geobiologia serveixen en especial per conèixer si les persones que habiten en una llar estan afectades o no per camps electromagnètics de baixa o d'alta freqüència. Ja sigui per les ones wifi provinents de les llars o d'antenes de telefonia mòbil, per transformadors, torres d'alta tensió, etc...
Això ho mesuro amb aparells medidors de camps electromagnètics. També estudiem, per radiestesia amb baretes de llautó, on es troben els camps provinents de la Terra que són perjudicials per la salut.

Com ho fem?
Estudiem els dormitoris principalment.

Lliurem un informe d'unes 20 pàgines.
.
Preu 1 dormitori 49 euros

Preu 2 dormitoris 79 euros.

L'informe serà gratuït

 

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.

Adreça

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen