Reductor i fermesa HIFU corporal

Reductor i fermesa HIFU corporal al centre Fotodepilació i Bellesa Flash.

95 € · Comprar ara
  • Valor
   250,00 €
  • Descompte
   62%
  • Estalvi
   155 €
 • 2020
  7
  13
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Reductor i fermesa HIFU corporal al centre Fotodepilació i Bellesa Flash.

Encara que molts de vosaltres seguiu una dieta saludable i realitzeu exercici, hi ha zones de el cos on acumulem greix que resisteixen i que requereixen d'una ajuda extra per poder eliminar-los.

Per a això, a Flash Clínica estètica recorrem a la utilització de les ones HIFU, Ultrasons Focalitzats d'Alta Freqüència, per posar fi a aquest problema. Els HIFU suposen una de les tecnologies metge-estètiques més avançades en el tractament d'eliminació d'adipòcits i cúmuls de greix localitzats, com a resultat obtenim una autèntica remodelació corporal.

Són ultrasons d'alta energia i freqüència amb l'avantatge d'una focalització precisa, una de les millors opcions per oblidar-nos del greix localitzat en qualsevol zona de el cos, fins i tot en zones petites o corbes com abdomen, cartutxeres i glutis. Aquests efectius ultrasons actuen produint un efecte termo-mecànic que aconsegueix destruir el teixit gras subcutani sense danyar la dermis, epidermis i teixits adjacents. El greix es va eliminant de manera gradual a través d'l'organisme i garantint la reducció d'una talla en la 1a sessió.

El protocol de reducció corporal consisteix en:

Realitzem un peeling per eliminar cèl·lules mortes, netejar, i preparar la pell per als ultrasons.
Seguim amb una mascareta que es deixa actuar durant 20 minuts a força de gel d'algues marines d'aigua dolça que posseeix un efecte estimulant que activa la microcirculació i evacuació de toxines.
A continuació, es retira la màscara i es comença amb un massatge reductor i drenant amb crema centella asiàtica, algues, romaní, cames, glutis i abdomen. El seu efecte liporreductor aconsegueix incrementar el metabolisme dels lípids i evita el seu emmagatzematge.
Posteriorment apliquem els ultrasons HIFU sobre les zones a tractar mitjançant moviments ascendents de remodelació i tonificació, activant la calor corporal i combustió de greixos.

Per finalitzar, vam realitzar un últim massatge amb una crema liporeductora per potenciar l'acció dels ultrasons.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 40m.

Adreça

Camí ral 456, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen