Liposucció per criolipòlisi

Elimina el greix localitzat amb aquesta sessió de criolipòlisi a +QSalut!: la liposucció sense cirurgia.

59 € · Comprar ara
  • Valor
   90,00 €
  • Descompte
   34%
  • Estalvi
   31 €
 • 2019
  2
  19
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Elimina el greix localitzat amb aquesta sessió de criolipòlisi en una zona a +QSalut!: la liposucció sense cirurgia.

Fes clic a comprar i tria entre 1 zona o 2.

La liposucció per criolipòlisi consisteix en l'aplicació d'un transductor que combina buit per captar el teixit subcutani gras i criotecnologia per refredar-lo. Les cèl·lules grasses (adipòcits) que es troben en el teixit subcutani són riques en àcids grassos saturats, el que les torna especialment sensibles al fred. En canvi els elements confrontants com vasos sanguinis, sistema nerviós, melanòcits, són cèl·lules pobres en lípids, molt menys sensibles al fred. Aquesta característica permet la degradació natural dels adipòcits sense danyar els teixits adjacents.

La Criolipòlisi és l'única tècnica avançada que destrueix el greix sense cirurgia, eliminant el adipòcit per congelació de forma definitiva de la mateixa manera que s'elimina per succió mitjançant la liposucció.

En funció de la profunditat del teixit adipós i de la reducció desitjada, faran falta entre 1 i 6 sessions. És aconsellable un interval de 45 dies entre sessions.

En funció de la profunditat inicial del teixit gras, la pèrdua mitjana de greix se situarà entre 3 i 15 mm el que, en percentatge del teixit gras, correspon a entre 25% i 45%. Aproximadament el 40% del resultat de la sessió serà visible ja als 15 dies, sent necessari esperar unes 6 setmanes per apreciar els resultats. 

La Criolipòlisi està particularment indicada per adipositats localitzades, no generalitzades en zones com abdomen, cintura, esquena, braços o cames.

El procediment no és dolorós; se sol notar una mica de tensió al nivell de la zona tractada per l'efecte de buit i sensació de fred localitzat. Després de la sessió habitualment apareix un enrogiment i endormiscament de la zona que poden durar un parell d'hores, excepcionalment pot aparèixer algun hematoma que es reabsorbeix als pocs dies. Es pot tornar a l'activitat normal després de la sessió.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.

Adreça

C/Carreras Candi 22, Argentona

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen