Prova de maquillatge per a núvia

Prova de maquillatge per a núvia a l'estudi de Maquillaje Bodas: posa't en bones mans i troba el teu estil per aquest dia tan important!

34 € · Comprar ara
  • Valor
   40,00 €
  • Descompte
   15%
  • Estalvi
   6 €
 • 2020
  4
  30
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Sabem que el dia del teu casament serà probablement el més important de la teva vida, per això a Maquillaje Bodas ens assegurarem que llueixis preciosa i espectacular mimant tots els detalls.

Vine al nostre estudi i et farem un maquillatge totalment personalitzat que reflecteixi el teu estil. Provarem diferents propostes fins que trobem el maquillatge perfecte per a tu, amb el que et sentis segura i còmoda.

En finalitzar la prova et farem unes fotos per tenir una referència del maquillatge i així poder fer-lo exactament igual el dia del casament.

Com a professionals de la imatge busquem amb eficàcia cosmètica saludable i que ens proporcioni resultats de qualitat, fem servir productes
de maquillatge professional. Marques com: Kryolan, Make up for ever, Inglot, Harpo, Graftobian, NYX, Dior ...

Els productes amb els que treballem estan especialment elaborats per al nostre sector i per tant garanteixen millors resultats que els maquillatges convencionals, a més són hipoalergènics. La nostra cosmètica roman durant hores intacta i per suposat disposem de diversos productes waterproof (resistents a l'aigua) per evitar que es faci malbé el maquillatge si s'escapa alguna llàgrima d'emoció.

La prova de maquillatge pot incloure altres tractaments, pregunta'ns i els organitzarem adequadament per realitzar els serveis que t'interessin
(perruqueria, manicura, massatge, depilació ...)

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 1 hora.

Adreça

Camí del Sant Crist 2, despatx 29. Mataró.

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen