Primera visita d'homeopatia

Millora el teu benestar gràcies a l'homeopatia amb aquesta primera sessió al centre +QSalut! d'Argentona.

39 € · Comprar ara
  • Valor
   70,00 €
  • Descompte
   44%
  • Estalvi
   31 €
 • 2019
  2
  19
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Millora el teu benestar gràcies a l'homeopatia amb aquesta primera sessió al centre +QSalut! d'Argentona.

L'homeopatia és una via alternativa, natural i innòcua per al remei de certs trastorns. Orientada a millorar la salut i el benestar, aquesta ciència clàssica i actual aporta la seva provada experiència i incrementa la nostra qualitat de vida amb recursos derivats de la Naturalesa.

És eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc.) com cròniques (al·lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc.), en infeccions de repetició (gola, oïdes, ginecològiques, urinàries ....), i fins i tot en cures pal·liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament de efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia ...).

En homeopatia, i especialment en malalties cròniques, l'objectiu és anar més enllà de l'alleujament dels símptomes que van apareixent, es busca ajudar al pacient a restablir globalment el seu equilibri natural. Per a això, el metge homeòpata a la consulta tindrà en compte, a més dels símptomes o problemes de salut que presenta el pacient, la seva constitució física i la seva forma de reaccionar i sensacions davant la malaltia, a més de factors de millora o de empitjorament. Per això es diu que el tractament, en homeopatia, és més individualitzat.

A més, aquests medicaments tenen l'avantatge que en general, no presenten contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants relacionats amb la presa del medicament, per la qual cosa es recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, fins i tot nens, embarassades i malalts polimedicats.

Com qualsevol medicament, els medicaments homeopàtics són de venda exclusiva a farmàcies.

En qué consisteix la visita?

El més important és conèixer-nos. En la visita detectarem els problemes i les seves solucions a través de l'homeopatia. De vegades el cos ens dóna senyals i nosaltres mateixos no sabem interpretar-les, si et poses a les nostres mans, això ja no serà un problema. Posem llum a la teva foscor.

Està indicada per a mi la homeopatia?

 • És un medicament segur.
 • Pot ser utilitzat per pacients que ja prenen altres medicaments, per embarassades i nens.
 • Involucra al pacient en el procés de recuperació, ajudant-lo a prendre consciència del seu problema i prendre responsabilitat sobre la seva autocura.
 • Pot donar-se com a tractament exclusiu, o complementat amb altres fàrmacs o intervencions, o pot ser complementari a un altre tractament principal, depenent de la malaltia, de la gravetat i de la situació del pacient.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir 1 val per persona.
 • La sessió té una durada de 1 hora.

Adreça

C/Carreras Candi 22, Argentona

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen