XXV Festival de Teatre Còmic Ple de Riure

Divendres 15 de juliol, gaudeix del Ple de Riure amb l'espectacle "La Gran A... ventura" a l'Espai escènic Iago Pericot del Masnou

5 € · Comprar ara
 • 2022
  7
  15
  18
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Gaudeix del XXV Festival de Teatre Còmic Ple de Riure el divendres 15 de juliol, a les 22 h de l'espectacle "La gran A... ventura" de la Companyia Marcel Gros a l'Espai escènic Iago Pericot - Ca n'Humet del Masnou.

Marcel Gros, pallasso d’ofici, fa una visita guiada pel seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Amb les actuacions estel·lars d’un gran paper platejat, un cubell d’escombraries, un viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa, el mim, el faquir… Espectacle multicòmic minimèdia, indicat únicament i exclusivament per a tothom.

Durada: 55 minuts

 

 

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.

Adreça

Carrer de Fontanills 77-79, El Masnou