HIFU corporal greix localitzat

HIFU corporal greix localitzat al centre Fotodepilació i Bellesa Flash.

145 € · Comprar ara
  • Valor
   250,00 €
  • Descompte
   42%
  • Estalvi
   105 €
 • 2021
  5
  24
  23
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

HIFU corporal greix localitzat al centre Fotodepilació i Bellesa Flash. Pots triar entre: greix cintura, estómac o cartutxeres

Què és el HIFU?
El HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) o Ultrasò Focalitzat d'Alta Intensitat, consisteix en l'aplicació d'un feix d'ultrasò d'alta freqüència per mitjà de transductors, els quals produeixen canvis cel·lulars en el cos per elevació de la temperatura (55-100 ° C). Mitjançant l'emissió ultrasònica, l'energia d'activació, permet que les molècules es moguin d'un estat a un altre, així es produeix el xoc molecular que disgrega les cèl·lules grasses, d'una banda; i la retracció i elevació de la capa més profunda de la pell, de l'altra, iniciant-se el procés de reparació de l'col·lagen i elastina, que retreu i tensa el teixit, produint el consegüent i conegut efecte lífting. El dispositiu HIFU aplica l'energia d'activació cel·lular en el punt o zona específica a tractar de forma concentrada i controlada. Té cura dels teixits adjacents i arriba a totes les diferents capes de la pell sense danyar-les. La diversitat de l'aparatologia de la tecnologia HIFU dóna respostes a les necessitats particulars de l'pacient. Cada cas és avaluat per aconseguir un tractament únic. Aquesta efectivitat en l'aplicació de la tècnica HIFU, pot desenvolupar-se per les seves característiques:

Diferents transductors, cadascun amb un diferent nivell de profunditat, que poden arribar a totes les capes de la pell.
Diferents nivells d'energia i intensitat, els quals s'apliquen depenent de la zona a tractar i la seva complexitat.
Aplicació focalitzada que no genera danys en els teixits circumdants.

Per a què serveix el HIFU?
La tècnica HIFU produeix dos efectes diferents i complementaris:

 • Destrucció dels greixos localitzades.
 • Producció de les molècules de col·lagen i elastina.

Amb la seva doble i complementària funció, el HIFU produeix diversos beneficis estètics:

Aconsegueix evitar els penjolls que queden quan s'eliminen les adipositats, contrarestant la flacciditat i aconseguint l'efecte tensat o reafirmant.
S'obtenen resultats en zones que fins no fa poc eren monopolitzades per la cirurgia estètica.
S'afinen contorns i es remodela el teixit mitjançant la reducció de l'volum corporal per ablació tèrmica.
Es produeix un tensat gradual de la pell, mitjançant l'activació de l'col·lagen i l'elastina.
Els transductors HIFU actuen a diferents nivells de la pell (dermis, epidermis i el sistema musculoaponeurótico superficial o SMAS) aconseguint així diferents resultats:

En el nivell menys profund, de 1,5 mm, actuarà a la superfície per tractar les petites arrugues, línies d'expressió, porus dilatats, entre d'altres.
En el nivell més profund, de 13 mm, destruirà les cèl·lules grasses més difícils.

 

HIFU Corporal
Com Funciona?
Per mitjà de l'aplicació d'energia activa en forma de calor d'ultrasons focalitzat d'alta intensitat o HIFU es produeix un canvi o xoc molecular, pel qual les cèl·lules greixos sòlids es transformen en líquides. En el seu nou estat, són eliminades per l'organisme en forma natural.

Per al rejoveniment corporal s'utilitzen diferents transductors:
Transductor de 8 mm de profunditat per al tractament d'estries i cel·lulitis, que disminueix el gruix de el teixit adipós i la flacciditat.
Transductor de 13 mm de profunditat per arribar a la pell més gruixuda, on s'allotja la major quantitat de adipositats com les cames a la zona de les cuixes, natges, abdomen i braços.
Per l'efecte doble de l'HIFU, no només els greixos es dissolen, sinó que la pell recobra part de la seva elasticitat i fermesa gràcies a la regeneració de l'col·lagen i l'elastina. Així s'aconsegueix evitar l'efecte de pell buida, els penjolls es minimitzen i es reafirma la dermis amb la regeneració dels teixits.

Quines parts de el cos es poden tractar?
El HIFU corporal tracta ventre, cuixes, natges, braços i cintura. En totes les zones redueix i elimina el greix localitzat, cel·lulitis i estries; mentre reafirma i model els teixits subjacents. Es recomana especialment el tractament preventiu des dels 30 anys. També és utill per als que busquen prolongar els efectes de la cirurgia o per a aquelles persones que no volen o no poden realitzar una cirurgia estètica.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 1h 30m.

Adreça

Camí ral 456, Mataró