Renovació facial: 3 peeling + mascareta i massatge

3 peelings combinats per una acció renovadora, rejovenidora i reequilibrant intensa + mascareta i massatge a Flash.

29 € · Comprar ara
  • Valor
   39,00 €
  • Descompte
   26%
  • Estalvi
   10 €
 • 2019
  3
  26
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

El centre Fotodepilació i bellesa Flash et porta un tractament facial exclusiu, ara a un preu que no podràs deixar escapar! Skin Peeling 3F (Mask + Solution) és tot un còctel de principis actius altament concentrats, com silici, papaïna, oli essencial de salvia o pròpoli. La sessió inclou a més l'aplicació d'un sèrum de vitamines, un massatge facial i una mascareta facial a base d'àcid hialurònic.

Tres peelings combinats per una acció conjunta biològica i mecànica amb resultats espectaculars. Retira les capes superficials de cèl·lules amb imperfeccions, deixant que surtin a la superfície noves capes de cèl·lules joves, sanes i renovades. Un tractament d'acció profunda amb resultats en tres fronts: rejoveniment, despigmentant i equilibrant de la pell amb greix.

El tractament, que té una durada de 1 hora, s'inicia amb una higiene de la pell, per aplicar a continuació els tres peelings combinats. 

El primer, a base d'algues i sediments marins, principis actius naturals, com el salze, l'ortiga verda i la coptis japonica, i silici orgànic altament reestructurant.

El segon, un peeling enzimàtic a base de papaïna i bromelina, principis presents a la papaia i la pinya respectivament, amb una profunda acció renovadora.

El tercer, un peeling mecànic a base de marfil vegetal.

Aleshores s'aplica el sèrum concentrat de vitamines i s'efectua un agradable massatge facial. Posteriorment s'aplica una mascareta facial renovadora adient al teu tipus de pell.

Un completíssim tractament facial per renovar la teva pell en profunditat!

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • El tractament té una durada de 1 hora.

Adreça

Camí ral 456, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen