Mesoteràpia facial amb vitamines i àcid hialurònic

Posa la teva pell en les millors mans a la Clínica Dra. Jessica García amb aquesta sessió de mesoteràpia facial amb vitamines i àcid hialurònic.

69 € · Comprar ara
  • Valor
   120,00 €
  • Descompte
   43%
  • Estalvi
   51 €
 • 2019
  1
  2
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Posa la teva pell en les millors mans a la Clínica Dra. Jessica García amb aquesta sessió de mesoteràpia facial amb vitamines i àcid hialurònic.

La mesoteràpia facial empra petites infiltracions intradèrmiques per aconseguir així la reactivació cel·lular, aportant més llum, brillantor i, en conseqüència, millorar la qualitat de la nostra pell. Es tracta d'una tècnica de rejoveniment, tonificació i revitalització de la pell, encara que també s'aplica en coll, escot i mans.

La mesoteràpia facial, igual que la corporal, es realitza mitjançant l'aplicació directa de vitamines, àcid hialurònic i minerals en forma de microinjeccions, les quals contribueixen a l'estimulació de diferents metabolismes biològics de la pell, així com a la reestructuració cutània ia la reparació de les pells deteriorades, assegurant una completa penetració i absorció.

Amb la mesoteràpia facial s'aconsegueix que la pell tingui una hidratació immediata, estirament i lluminositat notables. Així, està indicada en pacients joves que vulguin lluir radiants en una època especial o prevenir l'aparició d'arrugues o flacciditat, però també per a dones madures, ja que ajuda a combatre les pells envellides, desnodrides, i fins i tot greixos i amb porus dilatats, millorant la hidratació, la regeneració, reafirmació i farcit de la pell.

És un procediment bàsic que dura aproximadament 30 minuts després de l'aplicació d'una crema anestèsica. La recuperació és immediata, sense efectes notoris un cop finalitzat el tractament. Incomoditats o molèsties: possibilitat d'aparició d'un petit hematoma.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada aproximada de 30 minuts.

Adreça

C/d’ Argentona 33, Mataró (Centre Mèdic EspaiMed)