Rejoveniment i peeling amb làser i carbó

Rejoveniment i peeling amb làser Neodimi Q-Switched 1320 nm i carbó al centre Fotodepilació i bellesa Flash per una pell visiblement més llisa.

50 € · Comprar ara
  • Valor
   110,00 €
  • Descompte
   55%
  • Estalvi
   60 €
 • 2019
  1
  2
  3
  0
  0
  Temps restant per comprar

És imprescindible comprar el teu val online per aprofitar el descompte. És senzill i totalment segur.

Si vols comprar un val per regalar, fes primer el pagament. Posteriorment podràs triar l'opció 'Imprimir per regalar'.

Descripció

Rejoveniment i peeling amb làser Neodimi Q-Switched 1320 nm i carbó activat al centre Fotodepilació i bellesa Flash per una pell visiblement més llisa. El peeling de les estrelles de Hollywood!

L'efectivitat d'aquest tractament radica en els beneficis de l'acció del làser sobre una màscara de carbó activat. És ideal per exfoliar la pell, netejar impureses i tancar el porus, així com per allisar la pell i reduir arrugues. És un dels peelings que més èxit està tenint a Europa. És perfecte per a pells mixtes, grasses i per a les persones al·lèrgiques als àcids dels peelings convencionals. Tanca els antiestètics porus (la seva acció bactericida elimina la brutícia), tensa la pell i és molt eficaç contra l'acne.

Com funciona?
En primer lloc s'aplica a la zona a tractar una fina capa de carbó en pols. Aquesta pols té la capacitat d'absorbir la brutícia dels porus. També pot actuar per reduir la inflamació de l'acne i exfoliar la pell.

A continuació  s'aplica el làser sobre la superfície de la pell. El làser trenca la pols de carboni, enduent-se qualsevol tipus de contaminant que ha absorbit. Les partícules de carbó són molt petites, i són capaces de penetrar en els porus i llocs de difícil accés, el que permet al làser lliurar de manera efectiva la seva energia en aquestes zones seleccionades.

La petita quantitat de calor que es produeix quan la pols de carboni es descompon estimula la producció de col·lagen a la pell. Al mateix temps, la calor destrueix els bacteris responsables de l'acne, el que permet una millor eliminació dels barbs i també redueix les glàndules sebàcies (glàndules productores de greix).

El tractament es pot realitzar en qualsevol part del cos, incloent l'esquena i el pit. Igual que amb tots els tractaments de la pell, els peelings amb carbó activat s'han de complementar amb una bona rutina de cura de la pell i l'ús diari d'un protector solar d'alt espectre. Els resultats són notables després d'un sol tractament, però per obtenir millors resultats a llarg termini es recomanen tractaments regulars.

Per a qui està indicat?

El tractament és adequat per a tot tipus de pell i beneficia especialment a persones amb pell greixosa, barbs, porus engrandits,
pell apagada, textura de pell rugosa i desequilibrada i acne.

És dolorós?
No, tan sols se sent una suau sensació de "formigueig calent" a la pell.

Té efectes secundaris?
El Làser Peel de carboni és un procediment ràpid que no requereix guardar repòs. No es trenca la continuïtat en el teixit de la pell durant el tractament.

Pot aparèixer un lleu enrogiment de la zona tractada que normalment desapareix en 30 minuts. Igual que amb tots els tractaments mèdics, poden produirse altres efectes secundaris i complicacions, però són excepcionals.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte al val.
 • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
 • La sessió té una durada de 40 minuts.

Adreça

Camí ral 456, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen