Descobreix una pell fresca i lluminosa amb aquesta higiene facial amb peeling i mascareta d'alginats al centre de bellesa Estètica Dafne.

higiene facial Masnou

Descripció:

Descobreix una pell fresca i lluminosa amb aquesta higiene facial amb peeling i mascareta d'alginats al centre de bellesa Estètica Dafne, a Mataró.

La higiene facial és una rutina de bellesa imprescindible. A diari s'acumulen sobre la pell pol·lució, suor, cèl·lules mortes, bacteries, restes de maquillatge i impureses que obstrueixen els porus i apaguen la lluminositat natural de la pell.

Una neteja de cutis professional millora l'aparença de la pell, corregeix la dilatació dels porus, elimina cèl·lules mortes superficials i extirpa els antiestètics punts negres. A més és fonamental per incrementar l'efectivitat de qualsevol tractament o crema que apliquem a continuació.

La sessió, que té una durada de 1 hora, segueix els següents passos:

 • Exfoliació facial
 • Aplicació de sauna de vapor
 • Higiene profunda amb extracte de punts negres i impureses
 • Mascareta facial d'alginats
 • Toc final amb crema específica segons el teu tipus de pell

La mascareta facial a base d'alginats, personalitzada d'acord al teu tipus de pell, t'ajudarà a tancar els porus dilatats i reafirmar la pell. Els alginats s'obtenen a partir d'una espècie concreta d'algues i són rics en minerals i oligoelements. La suau textura de la mascareta fa de la seva aplicació un moment de relax molt agradable.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

 • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
 • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
 • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi al negoci quan truquis per reservar hora.
 • Trobaràs les dades de contacte per reservar hora al val.
 • El val és vàlid durant 3 mesos des de la data de compra.
 • Pots adquirir fins a 2 vals per a tu i els que vulguis per a regalar.
 • La sessió té una durada de 1 hora.

Adreça:

C/Dinamarca 62, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tMataró

Redueix centímetres i cel·lulitis de manera segura, efectiva i no invasiva a Dafne amb 5 sessions de cavitació + pressoteràpia + crema específica.

49€
Queda'tMataró

Redueix fins a 3 cm en una sola sessió al centre Dafne amb la tecnologia no invasiva Narl combinada amb pressoteràpia.

45€
Queda'tMataró

6 sessions de tractament reductor a Estètica Dafne: embolcall d'algues microestallades + pressoteràpia + aplicació d'una crema reductora.

49€
Queda'tMataró

Aconsegueix uns cabells llisos, suaus i sense encrespament durant 4 mesos amb l'allisat de queratina del centre de bellesa Dafne.

45€
Queda'tMataró

Vols lluir els cabells perfectes? Rentat + mascareta hidratant + pentinat + planxa a un preu únic a Estètica Dafne.

9€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01