Aconsegueix una pell llisa, suau i totalment renovada amb aquesta exfoliació nutritiva de raïm al centre de bellesa Kilenci.

Exfoliació Mataró
Kilenci
Kilenci

Descripció:

Aconsegueix una pell llisa, suau i totalment renovada amb aquesta exfoliació nutritiva de raïm al centre de bellesa Kilenci.

L'exfoliació és un excel·lent tractament per retirar totes les pells mortes i regenerar les primeres capes de la pell. La pell queda més llisa i lluminosa.

La segona part del tractament és una hidratació i massatge amb olis essencials on es nodreix la pell en profunditat aconseguint un efecte seda.

Compra ja el teu val per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Trobaràs les dades de contacte al val.
  • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
  • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
  • La sessió té una durada de 40 minuts.
  • Horari: dilluns a divendres de 9:30 a 20:30 h. Dissabtes de 9:30 a 13:00 h.
  • Si per qualsevol motiu no es pot assistir a la sessió, cal avisar amb 24 h d'antelació o la sessió es donarà per realitzada.

Adreça:

C/ d'Iluro 51, Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tMataró

Llueix unes ungles perfectes gràcies a les ungles acríliques del centre Kilenci. naturals i respectuoses amb la teva ungla.

34€
Queda'tMataró

Aconsegueix un esmaltat perfecte durant setmanes amb la manicura Shellac de CND al centre Kilenci i descobreix la nova col·lecció Nightspell!

25€
Queda'tMataró

Allibera tensions i relaxa la musculatura amb aquest massatge relaxant o descontracturant d'esquena a Kilenci.

29€
Queda'tMataró

Higiene facial completa amb extracció i massatge a Kilenci: el primer pas per a una pell sana.

29€
Queda'tMataró

Gaudeix d'una pell suau, lluminosa, fresca i renovada gràcies a aquest tractament hidratant que nodreix la pell en profunditat a Kilenci.

35€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01