Vitalitat i lluminositat pel teu rostre amb aquest tractament facial de luxe amb oli d'argan i pedres precioses a Rassa.

facial
Rassa

Descripció:

Vitalitat i lluminositat pel teu rostre amb aquest tractament facial de luxe amb oli d'argan i pedres precioses al centre de bellesa i benestar Rassa de Mataró.

Un tractament facial revitalitzant i oxigenant que a més produeix un efecte relaxant i calmant, pel que resulta ideal de cara al canvi d'estació.

L'oli d'argan, sovint anomenat l'or africà, té una poderosa força rejovenidora que ha estat emprada durant generacions per les dones de les tribus berbers per tal de mantenir la bellesa de la seva pell tot i les dures condicions climàtiques a les que sovint es veu sotmesa.

La seva combinació amb pedres precioses farà d'aquest tractament facial una sessió de luxe perquè et mimis com et mereixes.

Compra ja el teu val online per aprofitar aquest descompte i suma punts que es transformaran en diners per les teves properes compres!

Condicions:

  • Recorda que cada compra et reporta punts i que amb aquests punts et regalarem codis de descompte.
  • Cal presentar el val per gaudir de l'oferta.
  • Si no tens la possibilitat d'imprimir el val, obre el pdf del val un cop adquirit i apunta el codi numèric que trobaràs a la part superior dreta, precedit del símbol #. Facilita aquest codi quan truquis per reservar hora.
  • Trobaràs les dades de contacte al val.
  • El val és vàlid durant tres mesos des de la data de compra.
  • Pots adquirir tants vals com vulguis, per a tu o per a regalar.
  • El tractament té una durada de 60 minuts.

Adreça:

C/ Sant Cugat 29, baixos. Mataró

Altres ofertes actives d'aquest comerç que potser t'interessen

Queda'tMataró

Acaba amb la retenció de líquids i elimina toxines amb aquest abonament de 10 sessions de pressoteràpia al centre de bellesa Rassa.

75€
Queda'tMataró

Ritual integratiu amb essències d'Orient a Rassa: un tractament facial i corporal amb exfoliació i massatge neurosedant.

49€
Queda'tMataró

Massatge ayurvèdic amb olis essencials bio a Rassa, exfoliació desintoxicant facial i corporal amb sals de l'Himàlaia i embolcall nutritiu.

26€
Queda'tMataró

Cau en la temptació i gaudeix d'aquest tractament de xocoteràpia spa on els protagonistes sereu la xocolata i tu!

39€
Queda'tMataró

Elimina tensions i estrès acumulat amb aquest massatge descontracturant de 30 o 60 minuts a Rassa.

24€
Queda'tMataró

Aconsegueix una pell ferma, tonificada i sense cel·lulitis amb aquest pack de 5 sessions de cavitació + pressoteràpia a Rassa.

75€
Queda'tMataró

Vitalitat i lluminositat pel teu rostre amb aquest tractament facial de luxe amb oli d'argan i pedres precioses a Rassa.

59€
Queda'tMataró

Llueix una pell fresca, neta i lliure de toxines per dins i per fora! Programa Detox Purifying Skin facial i corporal a Rassa. Et sorprendrà.

59€
Queda'tMataró

Resultats visibles! 3 sessions de fotorejoveniment facial de nova generació amb fred + mascareta facial hidratant d'argan a Rassa.

59€
Queda'tMataró

Vitalitat i lluminositat pel teu rostre amb aquest tractament facial recuperador intensiu a Rassa.

45€
Queda'tMataró

Marca tendència amb aquesta manicura i pedicura Luxe amb massatge de mans i peus i esmalts vegans al centre de bellesa i benestar Rassa!

35€
 
 
 
© Queda't al Maresme · Tots els drets reservats · Web desenvolupat per Buclenet . hola@quedat.cat · 93 555 15 53 · 647 61 39 01